Voor het tuinontwerp en advies kunt u bij Green Service Lareu terecht.

Bij het ontwerpen luisteren we eerst naar het verhaal van de klant. Door verschillende keren samen te komen zal er één sluitend ontwerp ontstaan.

Door onze vakkennis kunnen we rekening houden met verschillende aspecten. De bovengrondse en ondergrondse groeiruimte is belangrijk zodat de planten in optimale omstandigheden kunnen groeien. Ook is dit om in de toekomst schade of dergelijke ongemakken te voorkomen. Daarnaast is het van groot belang om een belevenis in de tuin te creëren. De belevenis wordt gevormd door het geluid van water, verschillende kleur- en vormaspecten, het werken met zichtassen, … Als gevolg hiervan kan de klant volledig tot rust komen en genieten van de tuin.

Bij het juiste advies zijn de planten en materialen op een correcte manier toegepast. Ook krijgen de planten het aangepaste beheer om in een goede conditie te blijven.

Op vraag van de klant kunnen wij een aangepast ontwerp maken. Hier de foto’s van het uitgevoerde ontwerp.
Op vraag van de klant kunnen wij een aangepast ontwerp maken.
Bij tuinontwerp en advies geeft Green Service Lareu ook aandacht aan massieven of blokbeplanting. Dit kan leiden tot schitterende bloementapijten.
Door een tuinontwerp en/of advies op maat kan er een schitterend bloementapijt verkregen worden door bijvoorbeeld gebruik te maken van massieven of blokbeplanting.