Green Service Lareu zorgt voor de aanleg en onderhoud van uw tuin.

Aanleg

Bij de aanleg werken wij met kwaliteitsvolle planten en materialen. Niet enkel de planten en materialen zijn belangrijk maar ook de voorbereidende werken. Zoals bij het aanleggen van plantvakken en gazons is een goede bodembewerking van groot belang.

Er kan bij de aanleg of ontwerp gekozen worden voor een tuin die het hele jaar door een plezier is om in te wandelen. Planten met verschillende bloeitijden, herfstkleuren, … kunnen voor dit plezier zorgen. Dit kan ook door materialen te gebruiken die een ander effect aan de tuin geven zoals het legpatroon van terras, gebruik van hout en zo verder.

In deze tuin is er gekozen voor een ontwerp met wat variatie. Er zijn zowel vaste planten, heesters als een boompje terug te vinden. De kleuren blauw en wit werden hier gebruikt. De planten hebben verschillende bloeitijden en hoogtes.

Hier kunt u nog meer realisaties van ons bekijken.

Onderhoud

Bij het onderhoud kijken we altijd naar de toestand van de beplanting. Hierbij geven we de plant de gepaste snoei om het gewenste eindbeeld te bereiken of te behouden. Dit kan door verouderde planten te verjongen, een snoeibeurt om de bloei te stimuleren, een vormsnoei om massieven en hagen terug op model te krijgen, een begeleidingssnoei bij bomen om een mooie toekomstboom te verkrijgen, …

Scheren van hagen en massieven.
Na het snoeien/vellen van de bomen kunnen de takken op vraag van de klant gehakseld worden.

Heeft u ook interesse in een verzorgde tuin of een tuin vol beleving? Dan kunnen wij zeker de aanleg en het onderhoud voor u realiseren.

Hier kunt u nog meer onderhoudswerkzaamheden van tuinen bekijken.